בקשת עזרה בטיפולי שיניים דחופה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

15/05/2011 | 20:02 | מאת: יפית

שלום לרב, אני אם לשבעה ילדים מצב השיניים שלי בכי רע והוא מדרדר מעת לעת מפאת חיסרון כיס, יש לי סכרת שמחמירה את מצב השיניים, מצאתי רופא שנתן לי הצעה הוגנת יותר מאחרות שקיבלתי, אך עדיין אין ידי משגת, אודה לרב באם יוכל לסייע לי בכל דרך

17/05/2011 | 16:47 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

צרי איתנו קשר :073-2198801, או פקססי לנו את פירוט הבקשה הצעת מחיר של הטיפול ופרטים אישיים,לפקס :03-5792223 וודאי איתנו הגעתו. הרבה בריאות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"