הצילו-דחוף עבור בני תרופה בשם רספידל2 מ"ג

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

13/04/2008 | 07:15 | מאת: אמא

בס"ד מאחר והשימוש הוא זמני על פי מירשם אנחנו צריכים לירכוש התרופה באופן פרטי בסך 300 ש"ח דבר שאין באפשרותינו. תודה

13/04/2008 | 09:43 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום רב, את מוזמנת להיכנס לאתר הבית של ארגון חברים,לפרויקט ניתוב תרופות בו אנו מנתבים בין חולים הזקוקים לתרופות שאין ידם משגת לבין אלה שיש להם תרופות ואינם זקוקים להם, הכתובת המדויקת לכניסה לפרויקט ניתוב תרופות הינה: http://www.haverim.org.il/friends_forms/donate_med_form/ שם ניתן להכניס את פרטי התרופה ופרטים אישיים ליצירת קשר. כמו כן ניתן ליצור קשר טלפוני עם משרדי העמותה בטלפון 03-5792220 שלוחה 1 רחל

13/04/2008 | 13:37 | מאת: אמא

בס"ד תודה כב' הרב יחיאל לנדמן, תודה מיוחדת למזכירה ראשית רחל אישיות נעלה ומיוחדת מכתב תודה בניפרד ישלח בע"ה לעמותת חברים לרפואה. בברכת חג פסח כשר ושמח בשורות טובות

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"