חישוב גיל הריון מוקפאים בלסטוציסטים - אשמח למענה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/04/2014 | 11:33 | מאת: ורד

שלום רב, ב 15/3/2014 הוחזרו לי 2 עוברים מוקפאים- בלסטוציסטים יום חמש כאשר הייתי בסבב מוקפאים על בסיס טבעי. ב 11/3/2014 נצפה הביוץ ולכן ההחזרה הייתה ב 15/3 בטא ראשונה 12 יום לאחר ההחזרה 72.9 בטא שניה 15 יום לאחר ההחזרה 247 בטא שלישית 19 יום לאחר ההחזרה 1448 בטא רביעית 25 יום לאחר החזרה 9480 שאלותיי הן: *האם ההכפלות של הבטא תקינות? *איך מחשבים תאריך וסת אחרונה כאשר הוחזרו בלסטוציסטים יום חמש? המון תודות מראש וחג שמח:-):-):-)

ההכפלות של הבטא תקינות. מיום ההחזרה מוסיפים שבועיים. חג שמח.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית