הריון לא תקין - מה עושים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/07/2009 | 15:44 | מאת: מיואשת

אני שבועיים אחרי בטא חיובית נמוכה שלא הכפילה את עצמה. הפסקתי תמיכה והאי2 והפרוגסטרון צנחו וקיבלתי דימום ממש כמו במחזור למשך 4 ימים.אבל הבטא מסרבת לרדת וממשיכה לעלות (היום 250). עד מתי מחכים שהבטא תרד לבד? מתי מחליטים שאין מנוס אלא לקחת את הזריקה?

30/07/2009 | 18:08 | מאת: שרון

היי, ראשית אני רוצה להשתתף בצערך ולומר לך שבסוף זה יקרה עלייך רק להאמין מחזיקה לך אצבעות לפעם הבאה. שנית אשמח אם תוכלי לשתף לגבי בטא נמוכה שלא הכפילה, לדעתי אני באותו מצב רק שלי אמרו בנתיים לא להפסיק תמיכה ולבוא לבצע בדיקת דם ביום א הקוב, אני מאוד מתוחה מנסה לא לחשוב אבל קשה אין דימום אבל לא יודעת רוצה להאמין שאני כן בהריון תקין. תודה שרון.

30/07/2009 | 22:23 | מאת: מיואשת

הי שרון, הבטא שלי התחילה מ 23 ולא היתה אפילו קרובה להכפלה.בכל זאת המשכתי בתמיכה ורק אחרי 3 פעמים עוקבות שהרמות היו רחוקות מהכפלה הרמתי ידיים. אגב לכל אורך הדרך גם הפרוגסטרון שלי היה נמוך יחסית. מחזיקה לך אצבעות להמשך תקין. מפעם אחת אי אפשר להסיק שום דבר. לפעמים מתחיל הריון עם תאומים ואחד פורש בהתחלה ואז ההכפלות מסתדרות. מאחלת לך המון הצלחה!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית