נמאס כבר מהזלזול בפונים לכאן וחוסר ההתיחסות
דיון מתוך פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית
כן הוא היה בכנס כן הוא רופא חשוב ועסוק אז שינהל את הפורום מישהו שכן יכול לענות.
ויש גם את העניין של להכנס ולענות לשאלה או שתיים האחרונות שנכתבו,למרות שחזרו וביקשו עשרות פעמים לענות לפי הסדר של השאלות שנכנסות. ולא שמי שרק הכניס שאלה יקבל תשובה. באתר הזה מבטיחים תשובה תוך יום יומיים וחוץ מעניינים של חו"ל היו הרבה מקרים שבמשך ימים רצופים אין תגובות מהרופא. ולמי שתתקיף אותי שהרופא לא חייב לנו כלום - אז מי שלוקח על עצמו ניהול פורום כזה כן חייב להתייחס ברצינות לעבודה הזאת.
אתם באמת חושבות שפרופסור זיידמן עונה על השאלות. אז אתן טועות. נראה לי שעל השאלות עונים הסטודנטים לרפואה זה הכל. אחרת היו עונים על כל השאלות ולא שאלה כן ו 50 לא.
בנות היקרות אני מבינה שאתן בלחץ אבל אנחנו צריכות לזכור כי פרופסור זיידמן עונה על השאלות בהתנדבות ולמרות זאת התשובות שלו הן מאוד רציניות, נכון שלא תמד יש זמן כי יש הרצאות, ניתוחים, טיפולים וכו' וכו'. אז במידה ואתן זקוקות לייעוץ דחוף פנו לרופא שלכן ומה נשאר לי לאמר לזיידמן תודה על הכל. ואתן תהיו סבלניות.
וזה לא קשור לתודות על פעולה בהתנדבות. בכל פורום רפואי יש רופא שעונה בהתנדבות ועל חשבון זמנו ותוך כדי עבודתו האחרת. אני גם מסכימה שאם יש מנהל לפורום הזה,אז כל עוד שהוא מחוייב לעבודה הזאת יש לעשות אותה ברצינות. ואל תשכחו שהרבה מטופלות פרטיות מגיעות לרופא בגלל הפורומים אז יש גם רווח !!!!!!
יש פורומים רבים וטובים מזה בנושא, שמנוהלים ע"י רופאים עסוקים פחות, מדוע שלא תפני אליהם? אם קצב התגובה שלנו לא מספק אותך נחזיר לך את מלוא התשלום.
