דקפפטיל 0.1

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/03/2004 | 08:55 | מאת: מירית

פרופ' שלום! בפרוטוקול חדש שניתן לי הדיכוי נעשה בעזרת דקפפטיל 0.1, החל מהיום השני לדימום. שאלתי היא האם יש משמעות לזמן ההזרקה? האם להזריק ביחד עם הגונל או לפניו? וכמה זמן משפיע דיכוי זה אחרי הטיפול? שאלה נוספת: נאמר לי ע"י האחרות שיש עכשיו תרופה אחרת במקום כוריגון, האם ידוע לך משהו בנושא? תודה!

07/03/2004 | 15:35 | מאת: SR

אני לא הפרופסור, כמובן, אבל השתמשתי בדקפפטיל. אני הזרקתי באותה השעה עם הגונאל אבל ניתן להזריק גם לפני/אחרי או בשעה אחרת. רצוי פחות או יותר באותה השעה מדי יום. הדיכוי לא משפיע אחרי הטיפול, הוא רק מונע ביוץ ספונטני. ברגע שאת מקבלת כוריגון שלאחריו מגיע ביוץ השפעת הדיכוי פגה.

08/03/2004 | 20:34 | מאת: לי

ישנה תרופה שנקראת אוביטרל שנכנסה לסל הבריאות וניתן להזריק אותה בהזרקה תת-עורית. אני השתמשתי בא בטיפול האחרון, ורכשתי אותה דרך קופ"ח. המינונים של האמפולות שונים מהמינונים של אמפולות הכוריגון, אבל בשביל זה יש רופא. בהצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית