שאלה לפרופסור זיידמן
דיון מתוך פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית
שלום רב, אני 8 ימים לאחר החזרת עוברים. בצעתי היום בדיקת הריון עצמית (שתן) והתשובה שלילית. האם יכול להיות שינוי בעוד 3 - 4 ימים? כמו כן גם "עדות" לזריקת הכוריגון שקיבלתי לפני כ 11 יום (לפני השאיבה) לא היתה בבדיקה מדוע? עלי לציין כי אני סובלת מכאבי בטן ממוקדים (תחתונה) הצטברות נוזלים (עליתי במשקל, והאגן נפוח) וקצת בחילה, האם יכול להיות שזה בעקבות כדורי הפרוגסטרון שאני לוקחת? אשמח לתשובתך גם אם אינה מוחלטת. תודה
אבישג היי, קיים סיכוי לשינוי בתוצאת הבדיקה בהמתנה של עוד 3-4 ימים, במיוחד לאחר קבלת כוריגון. אני לא יודעת אם תופעות הלוואי שציינת התקבלו כתוצאה משימוש בפרוגסטרון, אני רק יכולה להגיד לך מניסיון אישי, שאצלי לא היה כך. תצטרכי להמתין בסבלנות, ואני בטוחה שאין לך.... אני יכולה לספר לך מה עשיתי אצלי... ערב לפני מועד בדיקת הדם, כשראיתי שעדיין לא קיבלתי מחזור, קניתי ערכת בדיקה ביתית. בבוקר הבדיקה, כשראיתי שעדיין לא קיבלתי, ערכתי את הבדיקה, ולשמחתי הרבה התוצאה היתה חיובית. בדיקת הדם אישרה את הבדיקה הביתית. אני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם. אמא של רעות.
איזה כיף לך!! תודה על ההתיחסות. בכל אופן, כשאני חושבת על זה, אם השרשת העוברים מתחילה רק אחרי 5 ימים מיום ההחזרה, אז אולי באמת עבר מעט זמן? מה דעתך?