הרמת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

06/02/2008 | 23:00 | מאת: טל

האם קיימת האופצייה לבצע ניתוח הרמת חזה ללא צלקות על השד או הפיטמה?

07/02/2008 | 02:21 | מאת: ד"ר נועם חי

טל שלום, על מנת לבצע הרמה יש להפטר מעודפי העור בקוטב התחתון של השד ולמקם את הפטמה במקומה האופטימלי. כדי לבצע זאת המנתח מבצע חיתוך במקומות אלו. תמיד יישאר איזשהו סימן. אך כאשר הניתוח מבוצע בצורה נכונה מדוייקת וקפדנית ניתן לקבל חזה יפה עומד ומעוצב עם סימנים עדינים שברבות הימים דוהים משמעותית והרווח ממראה השד החדש גדול עשרות מונים מה"מחיר" הטן של סימנים על החזה. אם החזה שלך יחסית יפה כנראה שאת לא מועמדת טובה לניתוח זה. אחוז לא מבוטל של מטופלת המגיעות אלי לייעוץ חוזרות כלעומת שבאו בשל חוסר התאמה לניתוח. אלו שמתאימות לניתוח לרוב מאושרות ביותר מהתוצאה על אף העובדה שיש סימנים על החזה. בברכה, ד"ר חי

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים