ניתוח איסימטריה מורכב

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

04/02/2008 | 22:22 | מאת: סיוון

אני מועמדת לניתוח אי סימטריה: בשד הימני מושתל שתל + הרמה בשד השמאלי הקטנה עם הרמה. ברצוני לברר מה הסיכונים והסיבוכים הכרוכים בשני ניתוחים מסוג זה, איך ההתנהלות של שני השדיים כשהאחד עם שתל והשני ללא האם במגע ניתן לחוש את ההבדלים בין שני השדיים הן פיזיולוגית והן בתחושה הפנימית. האם יש סיכון של אובדן התחושה וגירוי הפיטמה בשני המיקרים לאחר איזה פרק זמן ניתן לראות תוצאות מוגמרות לאחר הניתוח

10/02/2008 | 00:26 | מאת: ד"ר נועם חי

שאלתך נשאלה כבר בפורום אנא חפשי תחת הערך אסימטריה. בקצרה אומר שאת אכן צודקת, שד מוגדל עם שתל ושד מוקטן ו/או מורם "מתנהגים" באופן שונה בציר הזמן מבחינת כוח הכבידה והם אכן יהיו שונים במידת מה מבחינת המגע ומבחינה פיזיולוגית. אובדן תחושה נדיר אך קיים, יותר בהקטנה מאשר בהגדלה. תוצאה ראשונית ניתן לראות מיד אך תוצאה סופית לעתים לוקחת כשנה ואף יותר.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים