פטמות גדולות

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

20/01/2008 | 19:07 | מאת: ישראל

הפטמות שלי מאוד גדולות וזה היה ככה מאז בית הספר היסודי, כשהייתי ילד די שמן. בתחילת התיכון הרזתי משמעותית וכיום לא נותר סימן לכך שפעם הייתי שמן חוץ מאשר הפטמות שלי, שנשארו גדולות, וגורמות לי לבושה רבה. אני לא מדבר על החלק הבולט של הפטמה, אלא על הפטמה עצמה - כל חלק העור הורוד. כדי להסתיר זאת מחבריי אני בדרך כלל מגרה את הפטמות או דואג לקררן במים, דבר שגורם להן לקטון זמנית ונותן להן מראה נורמלי, לפני כניסה לבריכה למשל. כיום אני בן 19 ומשרת כבר זמן מה בצה"ל, גיל ההתבגרות כבר מזמן מאחוריי, ועוד לא ראיתי שינוי. האם קיים ניתוח להקטנת הפטמות, ואם כן, כמה הוא יעלה לי בערך? תודה רבה.

21/01/2008 | 15:12 | מאת: ד"ר נועם חי

ישראל שלום, אכן הבעיה ממנה הנך סובל הנה מטרידה ביותר לגברים צעירים כמוך התופעה ניתנת לתיקון עם תוצאות טובות מאד בדרך כלל ומלווה בניתוח המסיר מידה מסויימת של עודפי עור סביב העטרות באופן שמקטין אותן ומונע את התרחבותן ו/או את התבלטותן. אתה מוזמן להגיע לפגישת ייעוץ בה ניתן יהיה להעריך האם אתה מועמד טוב לניתוח זה ולהציג בפניך מקרים דומים כיצד הם טופלו ומה התוצאה שהתקבלה. בברכה, ד"ר חי

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים