גודל השתל בהגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

04/01/2008 | 16:04 | מאת: ורדית

אני בת 34 בחורה רזה 50 קילו גובה 1.69 הייתי ביעוץ ונאמר לי שאני יכולה לשים 235 מעל השריר או 245 מתחת לשריר. נראה לי שמדובר בשתל מאוד קטן למרות שאני נורא רזה וצנומה. האם כדאי ללכת על שתל מעל השריר למרות שאני רזה מאוד, הרופא בדק את רקמת השד, נראה לי שיש בידיוק 2 ס"מ ומצד שני לא בא לסבול כאבים חזקים ואני רוצה שיהיה משהו פרופורציונאלי לגוף. האם 235 לחזה שטוח זו מידה B? תודה

07/01/2008 | 21:42 | מאת: ד"ר נועם חי

ורדית שלום, 2 ס"מ עובי צביטה בקוטב העליון של השד הוא הגבול התחתון של כמות הרקמה בה ניתן לבצע הגדלה מעל השריר. גודל החזה לאחר הניתוח נקבע לא רק מגודל השתל אלא מהסכום של גודל השתל וכמות רקמת השד שיש לך לפני הניתוח. קשה לקבוע ללא בדיקה לאיזה גודל יגיע החזה שלך אולי B אולי C תלוי גם בהיקף החזה ובכל מקרה מידות החזיות משתנות מאד בין יצרנים שונים. אני בד"כ מבצע מדידות מרובות על מנת לקבוע את סוג וגודל השתל. אני מראה לך מספר צורות של שדיים ושואל אותך איזה נראה לך היפה ביותר. כמו"כ משתמש בחזיית מדידה על מנת לתת לך תחושה קרובה ככל שניתן לזו של החזה שלך לאחר הניתוח. אבל כאמור כל זה דורש בדיקה קפדנית ושיחה לא קצרה. המספר לכשעצמו אינו ממש חשוב, צריך לבצע התאמה לפי גופך כדי לשמור על הפרופורציות. בברכה, ד"ר נועם חי

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים