דר. נועם חי ברוך שובך , הית חסר כמה ימים

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

26/12/2007 | 22:00 | מאת: נינה

השם שלך באמת חינני , גם בנות הכתה אומרות שיש לך את זה ... התמונה לא משקפת את מה שאנחנו רואים במציאות בנתיים אין לי בעיות עם מבנה החזה , אולי יהיה לך פורום נוסף אז בטח יהיו לי שאלות אחרות

27/12/2007 | 14:11 | מאת: ד"ר נועם חי

אני רוצה לנצל את ההזדמנות הזו ולציין כי ניתן לשאול שאלות בכל תחומי הכירורגיה הפלסטית האסתטית. בברכה, ד"ר חי

23/02/2008 | 05:25 | מאת: שלומי

דר חי שלום רציתי לשאול אותך לגביי ניתוח הקטנת חזה לגבר בפעם השניה אני בחור צעיר כבן 25 ועשיתי כבר ניתוח פעם אחת . התוצאה אכן יותר טובה מהמראה הקודם אבל זה עדיין לא השאיפה שלי למראה החזה אני יודע שרופאים פלסטיים הם לא אלילים ואני מוכן לעבור ניתוח זה שוב על מנת לקבל תוצאה מושלמת מבחינתי השאלה שלי אלייך היא האם קיימים סיכונים בניתוח נוסף כמה שומן אפשר לשאוב לכל היותר בניתוח יחיד והאים יש פיתרון כספי לבעיה אומרים שאם רמת האסטרוגן בגבר היא גבוהה יש אפשרות של השתתפות של קופת החולים ואצלי זה לא המקרה אמנם יש לי רמה גבוהה של אסטרוגן בגוף אך אין גוף רפואי שמכסה לי את ההוצאות ושאלה אחת אחרונה . כתוצאה מהניתוח הקודם אני מרגיש עכשיו שתיי בליטות באיזור הפיטמות שלא היו שם קודם בוודאות!!! האם מוכר לך המקרה ומה עושים? אודה לך מאוד על תשובתך ואני מתנצל מראש שייצא לי קצת ארוך!

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים