פעילות גופנית ועוד

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

25/12/2007 | 13:22 | מאת: עדי

עברתי ניתוח לתיקון אסימטריה קשה בין השדיים. בניתוח הוכנס שתל של 550 CC בצד שמאל. אני נהנית ושמחה בשינוי אך לפעמים יש לי התלבטויות בנוגע לפעילות גופנית: הרופא אמר שמותר לי לעשות בדיוק כל מה שעשיתי קודם, אבל אני מרגישה שלא נח לי לרוץ, למשל. אני מפחדת שהשתל יזוז. ומה לגבי שכיבה על הבטן- זה לא "ימעך" את השתל ויפעיל עליו לחץ? כמו"כ אני גם מפחדת לשכב על הצד- כי אני מרגישה שהשתל "נשפך" לכיוון השכיבה. אשמח אם תאיר את עיני- ממה כדאי להמנע והאם הדברים שציינתי אכן לא מומלצים? תודה רבה!

26/12/2007 | 13:12 | מאת: ד"ר נועם חי

אני מציע שאת כל שאלותייך תפני לרופא המנתח שלך. הוא וודאי מכיר אותך ואת פרטי הניתוח טוב מכולם ותפקידו, בין השאר, לענות על שאלותייך הללו. ההוראות אגב משתנות מאד בין מנתח למנתח, ותלויות מאד בסוג הניתוח שבוצע. בברכה, ד"ר חי נועם

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים