הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

25/12/2007 | 12:18 | מאת: אני

אני אמורה לעבור ניתוח חזה בקרוב,ואני מתה מפחד מההרדמה הכללית,האם יש אפשרות לעבור את הניתוח הזה ברדמה מקומית ? ואם יש לי הזכות לדרוש זאת במקרה שניתן לעבור הרדמה מקומית

26/12/2007 | 13:11 | מאת: ד"ר נועם חי

ניתוח להגדלת שדיים אם הוא מבוצע במישור מעל השריר ניתן עקרונית לבצע בהרדמה מקומית אם כי אני בדרך כלל לא ממליץ. בעבר חלק גדול מהניתוחים הללו בוצעו בהרדמה מקומית. כיום עם התקדמות ההרדמה הכללית, פחות ופחות. תחשבי על זה בצורה הבאה: תארי לעצמך שבזמן שהרופא המנתח מבצע את הניתוח הוא צריך להיות גם אחראי על מצבך, לראות מה לחץ הדם והדופק, לבקש ממך כל הזמן לא לזוז, ואם ההרדמה המקומית לא מספיקה צריך להוסיף עוד, את ערה ושומעת כל מה שקורה בחדר. והכי חשוב המנתח שלך ייתקשה להתרכז במה שאת משלמת לו את מיטב כספך - לבצע את הניתוח בצורה מדוייקת ומוצלחת כלל האפשר. כאשר הניתוח מתבצע בהרדמה כללית, הרופא המרדים אחראי עלייך בזמן הניתוח והמנתח יכול להתמסר במלואו לביצוע ניתוח מושקע ומדוייק כך שהתוצאה שלך תהיה מושלמת. אני מציע לך לשקול את בקשתך שוב, אך כפי שאמרתי במידה והיית פציינטית שלי ובמידה והיית מתעקשת ובמידה וניתן לבצע את הניתוח מעל השריר הייתי מסכים לעשות זאת. בברכה, ד"ר חי

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים