הרמת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

24/12/2007 | 20:13 | מאת: מעוניינת

אני מעוניינת לבצע ניתוח להרמת חזה. ברצוני לדעת בסביבות כמה עולה ניתוח כזה? האם מדובר בניתוח יקר יותר מניתוח להגדלת חזה?

26/12/2007 | 13:04 | מאת: ד"ר נועם חי

אין אני נוהג למסור מחירי ניתוחים בפורום, אין זה מכובד בעיני ואף לא מקצועי. אבל כן, עקרונית הרמה ניתוח יותר יקר ובייחוד אם מדובר בניתוח משולב של הרמה עם הגדלה. בברכה, ד"ר חי

12/01/2008 | 11:30 | מאת: פשושונית

אכן ד"ר בגדול אתה צודק, אך גם אני שמתעניינת בהרמת חזה עשיתי בירורים בקשר למחיר ומסתבר שזה נע בין 20א'ש"ח ל-30א'ש"ח לא ברור לי מדוע טווח המחירים בין אחד לשני כזה גבוה

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים