שדים קשים 5 חודשים לאחר ניתוח הגדלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

24/12/2007 | 12:57 | מאת: יוליה

שלום רב עשית ניתןח לפני כמעט 5 חודשים מתחת לשריר , 275 CC שתל סיליקון וכעבור 5 חודשים השדיים שלי עדיים קשים זה נהיה רק קצת יותר רק אבל באופן כללי זה ממש ממש קשה האם יכול להיות שנוצרת קפסולה ? האם זה עוד יכול להשתנות מבחינת הרכות ?

26/12/2007 | 12:57 | מאת: ד"ר נועם חי

יוליה שלום, מספר גורמים קובעים את מידת הרכות של השדיים לאחר הגדלה: 1. טיב ואופי רקמות הגוף המכסות את השתל 2. טיב הקופסית 3. סוג השתל ובעיקר מידת צמיגות החומר הממלא אותו. במקרה שלך ייתכן והקופסית שנוצרה התכווצה - "התכווצות הקופסית" למרות שהתופעה נדירה יחסית בניתוח מתחת לשריר, ובשונה ממה שתיארת התופעה מתגברת עם הזמן בעוד שלדברייך אצלך חל שיפור מסוים עם הזמן. תבררי מה סוג השתל והאם הג'ל בו הוא בצמיגות 2 או 3. השתלים הללו כעקרון מומלציפ יותר ובטוחים יותר לאורך זמן, אך אם מפריע לך שהשדיים נוקשים ניתן להחליף את השתל לשתל סיליקון עם ג'ל פחות צמיג. לגבי הרקמות: בעיקר בבחורות צעירות עם שדיים קטנטנים לוקח להן זמן להתרכך וככל שהזמן עובר השדיים מתרככים יותר, לפעמים זה לוקח שנה-שנתיים. גשי למנתח שלך להבדק. בברכה, ד"ר חי

17/04/2008 | 23:20 | מאת: יוליה

שלום רב אני בזמנו שאלתי שאלה על שדיים קשים וקיבלת תשובה מסויימת מד"ר נועם חי אני כרגע 8 חודשים לאחר ניתוח השדיים לא נהיו הרבה ותר רכות ורופא שלי אמר שאין מה לעשות וזה הרכמות שלי אבל עכשיו יש משהו שמציק לי כבר כמה שבועות וזה אי נוחות בצד שמאל בשד , זה לא כאב ואין שינוי ברכות השד אבל יש אי נוחות כל הזמן , אני כאילו מרגישה את השתלולא נוח לי איתו , רופא שלי בחו"ל ואף אחד לא יכול לעזור לי , האם זה יכולה להיות קופסית או משהו אחר . הניתוח שעברתי זה מתחת לשריר עם שתל קוהסיבי . תודה מראש

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים