הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

24/12/2007 | 12:34 | מאת: דפנה

היי ד"ר חי, ראשית יש לך שם מקסים, כמו של הבן שלי,דבר שני ברצוני להתייעץ איתך היות ואני מבינה שאתה גם עובד עם פרופרציה,ואני אמורה לעבור הגדלת חזה,בתחילת פברואר עם רופא מסויים שפרופרציה המליצו עליו,הייתי בפגישת ייעוץ איתו ,הוא עשה רושם טוב,אבל אני עדיין לא שלמה במאה אחוז שעשיתי בחירה נכונה,היות ולא הגעתי לרופא הספציפי הזה דרך המלצות,אלא באופן אקראי הוא זה שקיבל אותי לפגישת ייעוץ,שאלתי היא אם במידה ואחליט שאני מעוניינת ברופא אחר שעובד עם פרופרציה האם יש אפשרות כזאת? שאלתי הנוספת היא,איך עליי להיות בטוחה ב100% שאני צריכה רק הגדלה ולא הרמה,אם רופא של כללית אסטטיטקה שהייתי בפגישת ייעוץ איתו אמר שאני צריכה גם הגדלה וגם הרמה,ולעומתו הרופא של פרופרציה אמר ,שאני יכולה לעשות רק הגדלה בלי שום בעייה,רק שעליי לקחת בחשבון שהאי-סימטריה שיש לי תשאר ממילא,כמובן שאני לא מעוננינת בהרמה,לשלם כל כך הרבה כסף,ולהשאר עם כל הצלקות המכוערות האלה. אודה על תשובתך.

26/12/2007 | 12:43 | מאת: ד"ר נועם חי

דפנה שלום, ראשית, תודה על המחמאה. בקשר לבחירת המנתח, בפרופורציה ינתבו אותך למנתח העובד בסניף הקרוב לביתך, כעקרון הבחירה אקראית אך שמעתי על לא מעט מקרים שהתעקשו להפגש עם רופא מסוים ובקשתם נענתה לבסוף. קחי בחשבון שלכל רופא דיעה אישית מקצועית משלו, ישנם מקרים גבוליים שרופא אחד ימליץ על ניתוח מסוים, רופא אחר על ניתוח אחר ואולי אף רופא שלישי על ניתוח שלישי. ניתוח פלסטי הנו כמו שמו - פלסטי, ולא דוגמטי. ישנה אמרה מפורסמת בעולם הכירורגיה הפלסטית שאומרת " There are thousand ways to skin a cat..." אכן הרמה והגדלה הוא ניתוח יותר מסובך, יותר יקר ומלווה בסימנים של השד, אך הגדלה בלבד כאשר השד נפול לא תיתן לך תוצאה מיטבית ואת עלולה להתאכזב. המנתח אמור להקדיש לך מספיק זמן בליווי תמונות ומצגות בכדי שתוכלי לעמוד על טיב ההבדל בין שני ניתוחים אלו ולבסוף להחליט. את זו שמחליטה, תפקידי כרופא הוא לתת לך את מירב הנתונים בשביל לבצע החלטה שהיא הנכונה ביותר עבורך, וכן... לפעמים השיקול הכלכלי הוא זה המכריע את הכף (לצערי, ולמזלנו רק במקרים ספורים). אז שיהיה לך בהצלחה, בברכה ד"ר חי נועם

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים