הרמת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

09/12/2007 | 14:32 | מאת: תילי

אני בת 24 ומעוניינת לעשות ניתוח להרמת החזה, מאחר וירדתי הרבה במשקל החזה שלי ממש נפל ( והוא לא קטן) ואני מרגישה מאוד לא נוח, השאלה שלי היא האם כדאי לעשות ניתוח עכשיו לפני שעוד ילדתי, ואני לא מתכוונת ללדת בקרוב והאם כשאני אלד זה ישפיע על הניתוח?

10/12/2007 | 11:21 | מאת: ד"ר נועם חי

לאחר ירידת משקל רצינית אזורים רבים בגוף הופכים להיות רפויים וריקים. בשדיים הדבר מתבטא בצניחה והתרוקנות. הצורה של השדיים מאד מטרידה, ובצדק רב! הריון ולידה הנם בעלי השפעה מסוימת על החזה. למעשה היום בגיל 24 את עומדת בפני הבחירה האם להשאר עם הבעיה שמטרידה אותך מאד (ואולי אף פוגמת ביחסייך עם גברים...) או להמשיך ולחיות אתה מבלי לעשות את השינוי בחזה (שאולי יחולל גם שינוי בחייך). גם אם החזה שלך ישתנה במידה מסוימת אחרי הריון ולידה זהו תהליך שכל אישה עוברת בחייה. ולכן השאלה היותר חשובה היא עד כמה חשוב לך היום שהחזה שלך יהיה אטרקטיבי כבר היום. הבחירה בידייך, בברכה, ד"ר חי

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים