האם יש תחליף להגדלת חזה ללא התערבות כירוגית .

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

19/06/2013 | 11:39 | מאת: מיכל

שלום ובוקר טוב לך ד"ד שלמה ברדובסקי, חברתי הטובה מתעניינת בכדורים להגדלת החזה , היא פוחדת מניתוח, כשסיפרה לי על הכדור הנ"ל אמרתי לה שנראה לי הזוי ואני לא מאמינה שהכדור יכול לעזור מלבד כדורי הורמונים ואו השתלת סיליקון ! הכדור מתוצרת חברת פימינקס מארצות הברית, המשווק טוען שהחומרים טבעיים ולא מסכנים את בריאות המשתמש ואף יש להם אישור מה FDA ! עלות כדורים וקרם אם איני טועה לשימוש של חודש אחד קרוב ל 1000 ש"ח. תודה ממתינה לתשובתךת מיכל

24/06/2013 | 12:13 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום מיכל אני לא מכיר כדורים להגדלת חזה במקום ניתוח. אני מניח שאם זה היה כל כך טוב וזול איש לא היה עושה ניתוח. אבל תמשיכי לבדוק. בהצלחה

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים