גוש והגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

14/06/2013 | 16:57 | מאת: בר

צהריים טובים, אני זקוקה לעזרה דחופה. לפני 8 חודשים עשיתי הגדלת חזרה והכל עבר בשלום (שתלי פוליאוריטן). היום חשתי גולה קטנה בחזה השמאלי שלא הייתה לפני. מלבד הגולה הכל תקין, אין כאבים, אין סימנים נוספים ואין שינוי בצורת השד. אציין גם שאני במחזור כרגע. האם זה משהו שיכול להיות מסוכן? המחלה? לפני הניתוח הכךל היה תקין. אודה לתשובתכם המהירה, מה זה יכול להיות??? והאם זה משהו מוכר? אני בת 30 לפני לידות. תודה רבה.

15/06/2013 | 18:40 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום בר אי אפשר לענות על שאלתך ללא בדיקה. רצוי שתבדקי עי' רופא כירורג שד או עי' כירורג פלאסטי. שיחווה את דעתו ויחליט אם את צריכה לעשות בדיקות כל שהן או שהכל בסדר. בהצלחה.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים