הרמת חזה - שאלות

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

14/06/2013 | 16:39 | מאת: דנה

אני בת 17 ואני מעוניינת בעתיד לעבור ניתוח כזה. הדבר מפריע לי מאוד אבל יש לי פחד מטורף מניתוחים ויש לי כמה שאלות האם הסיכוי לזיהום הוא גבוה? ההחלמה היא ארוכה ומייגעת? הכאבים הם נסבלים? נשארת צלקת רצינית? אני יודעת שיש כמה סוגי ניתוחים... הניתוח עצמו בעל סיכונים? האם הוא מאוד מאוד נפוץ בישראל? הניתוח נחשב למעט מסובך? האם הקטנת העטרה תגרום להחלמה להיות יותר קשה ותגרום לסיכון כלשהו? או שזה חלק מאוד פשוט? מדובר רק בהרמה, ללא הקטנה או הגדלה. תודה.

15/06/2013 | 18:59 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום דנה כמו בכל ניתוח, גם בניתוח הזה קיים סיכון של זיהום, אך באופן כללי הוא אינו גבוה. החלמה היא כשבועיים. הכאבים לרוב נסבלים ומטופלים עי' משככי כאבים מקובלים. כמו כל ניתוח גם הניתוח הזה אינו חף מסיבוכים אך לרוב הם אינם שכיחים. רפוי הצלקות תלוי מאוד בעור שלך ואין לדעת מראש כיצד תראנה הצלקות. טיפןל בעטרות הינו חלק מניתוח הרמת השדיים וכלול בתוכו. אני מניח שלאחר יעוץ לפני הניתוח תוכלי לקבל פרטים יותר מדויקים לגביך והניתוח שמתאים לך.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים