הגלדת פצעים

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

12/06/2013 | 14:59 | מאת: נועה

שלום רב לפני חודשים עברתי ניתוח להקטנת שדיים סביב הפטמות ישנן גלדים ממש נקודות קטנות אחרי כמה זמן הן אמורות להעלם? האם זה זמן סביר? תודה מראש

13/06/2013 | 19:48 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום נועה קורה שאחרי ניתוח הפצעים נפתחים קצת ומתרפאים ברפוי משני מעצמו) לפעמים חוטים פנימים בולטים וגורמים לפצעים קטנים מכוסים בגלד. לרוב זה נרפא מעצמו תוך מס' ימים עד מס' שבועות. עישון סמוך למועד הניתוח ואחריו יכול להוות גורם מעקב ריפוי ולפתיחת פצעים, (גם מס' חודשים אחרי הניתוח). רצוי שתבדקי עי' הרופא המנתח.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים