עטרת הפטמה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

03/06/2013 | 10:44 | מאת: הילה

שלום רב, אני בת 22 ויש לי עטרה מאוד מאוד גדולה, כמו כן גם החזה גדול אך לא ענק. הדבר מפריע לי מאוד, האם יש דרך להקטין אותה? קראתי שבהקטנת חזה ניתן להקטין את העטרה אך איני מעוניינת בהקטנת חזה אלא רק בהקטנת העטרה. תודה מראש.

12/06/2013 | 08:05 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום הילה הקטנת עטרה היא פרוצדורה מקובלת המשולבת בניתוחי הקטנת שדיים או הרמת שדיים. אך יכולה גם להתבצע כניתוח בפני עצמו מבלי לשנות את השדיים. אשמח לבדוק אותך במרפאתי כדי לראות לאיזה ניתוח את מתאימה. בהצלחה

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים