הרמת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

12/05/2013 | 17:34 | מאת: lidia

שלום ד"ר, ירדתי ירידה משמעותית במשקל שבעקבותיה נפל החזה ונגרמו פיצוצים בעור.אני יודעת שישנה הטכניקה להרמת חזה אשר משאירה אחריה 3 צלקות.האם אפשרי לעשות הרמה לחזה רק בהצרת העור מסביב לפיטמה בלבד מבלי לעשות צלקת לאורכו של השד?

13/05/2013 | 13:20 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום לידיה אכן קיימת שיטה להרמת שדיים מסביב לפטמה ( ליתר דיוק מסביב לעטרה). אך השיטה אינה אוניברסלית ולא מתאימה לכל אחת, לא לכל שד ולא לכל סוג עור. את חייבת להיבדק ע"י רופא שיש לו ניסיון במס' שיטות כדי להתאים לך את השיטה שמתאימה לך. בהצלחה.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים