פטמות "נפוחות"

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

27/04/2013 | 18:11 | מאת: אני

שלום. אני בת 21. הפטמות שלי "נפוחות" - כל האיזור העגול של בסיס הפטמה כאילו נפוח ומורם מהחזה. רק כאשר קר לי והפטמות מתכשחות הן נהיות לא נפוחות. העניין מוריד לי מאוד את הביטחון העצמי ורציתי לדעת האם יש ניתוח פלסטי מסויים שקשור לעניין, שניתן לעשות ולעצב את הפטמות שיראו נורמלי? אם כן, מה שמו של הניתוח וכיצד אני יכולה לחפש לגביו מידע? תודה.

27/04/2013 | 18:26 | מאת: אני

למקרה שלא הסברתי את עצמי טוב לגבי מראה הפטמות אני מצרפת תמונה שמצאתי באינטרנט על מנת להמחיש את המצב (לא אני מצלומת בתמונה.) http://25.media.tumblr.com/22f9f17e12454325a72bdcac9f16d96f/tumblr_mh8k4zdu9O1s3ypivo1_500.jpg

27/04/2013 | 19:46 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום אני את כנראה מתכוונת לעטרהשנראת כאילו נפוחה, זה מבנה עטרה שיכול להיות אצל צעירות לפני הריון ולידה, עם הזמן במיוחד אחרי לידה העור ימתח והעטרה תשתטח. אם החזה שלך קטן הכנסת שתל שמותח את העור יכול לגרום לעטרה להשתטח. בעקרון זהו מבנה נורמלי ואין צורך בניתוח של העטרה.

28/04/2013 | 09:48 | מאת: אני

ברור לי שאין צורך בניתוח מבחינה בריאותית - אבל האם מבחינה אסתטית יש סוג כלשהו של ניתוח - חוץ מהגדלת חזה - שניתן לעבור על מנת לשנות את הצורה של העטרה? תודה

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים