כאבים לאחר 9 שנים בשתלי סיליקון

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

17/04/2013 | 23:47 | מאת: מיקלה

לפני כ 9 שנים עברתי ניתוח הגדלת חזה. לפני כשנה התחילו לי כאבים ממש עזים בצד שמאל מתחת לשד הרגשה של צלעות שבורות נבדקתי עי חדר מיון ולא נמצא כלום לא בצילום ולא באולטרסאונד לאחרונה הכאבים ממש תקופים יומיים בשבוע מה עלי לעשות בבקשה נואשת לעזרתך

18/04/2013 | 12:43 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום מיקלה יכולות להיות סיבות שונות לכאבים, לרוב זה דקירות ולא כאבים של ממש. לרוב לא מוצאים סיבה חד משמעית לכאבים אילו, לא פעם הכאבים נובעים מסיבות אחרות ונוהגים לשייך אותם לניתוח. הכאבים יכולים להיות בשד עצמו, כולל דלקת של רקמת השד או השרירים, ואפילו מעמוד השדרה. אם לא מאבחנים סיבה לכאבים יכול להיות שטיפול בתרופות אנטי דלקתיות לא סטירואידליות יכולות לעזור. אך כמובן שקודם צריך לשלול סיבות אחרות. בהצלחה.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים