כמה שאלות

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

09/03/2013 | 20:58 | מאת: חגית

היי עברתי לפני שבועיים וחצי הרמת חזה ללא שתלים שאלותיי הן: 1. איפה שהתפרים התחיל נורא לשרוף לא כל הזמן אבל מידי פעם האם זה נורמלי? 2. בשלב הזה האם התפרים יכולים להיפתח? כי לפי מה שאני רואה אצלי נראה לי שהם כבר מגלידים ואפילו בחתך למטה התקלף קצת מהפצע של התפר 3. כמה זמן לוקח לחזה להגיע לצורתו הטבעית, כי כבר התחיל קצת לרדת ואני מתבאסת שלא ירד יותר מידי תודה

11/03/2013 | 12:19 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום חגית קורה שהצלקות שורפות קצת אחרי הניתוח לפעמים זה חלק מהריפוי ולפעמים בגלל דלקת או גירוי מקומי, רצוי שהרופא שך יבדוק אותך ויחליט אם אכן הרפוי תקין. שבועיים אחרי הניתוח בדרך כלל התפרים כבר סגורים אל עדיין יכולים להפתח, תלוי ברפוי של העור שלך. רק לאחר בדיקה אפשר לומר לך באיזה שלב רפוי הלקות שלך . את צורתו הסופית מקבל החזה לאחר כחצי שנה עד שנה. קצב הצניחה של החזה תלוי בגודל ומשקל החזה באיכות העור ועוד. ככל שהחזה יותר כבד והעור יותר חלש כך הצניחה מהירה יותר. מומלץ ללבוש חזיות טובות שתומכות בשד ומבטלות עד כמה שאפשר את משקלו. בהצלחה

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים