הגדלת חזה לאחר ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

27/02/2013 | 21:09 | מאת: מיכל

ד"ר שלמה, אני בת 42, החזה שלי מאוד מאד נפול כתוצאה מירידה מסיבית במשקל, שיא המשקל שלי בעבר היה 70 ק"ג, היום אני שוקלת 50 ק"ג, היה לי חזה גדול מאד ובעבר שקלתי לעשות הקטנה, היום אני לובשת חזיות במידה 70 DD החזה נפול, אני רוצה לדעת איזה ניתוח מתאים למצבי? תודה

28/02/2013 | 21:33 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום מיכל לא ניתן לתת לך תשומה מדויקת מבלי לבדוק אותך. במידה החזה שלך גדול ונפול יתכן שאת זקוקה לניתוח הקטנת חזה שכולל גם הרמה. אם החזה שלך רק נפול אך מספיק גדול כדי שיהיה אפשר להרים אותו ולעצב.אם הוא נפול מאוד ואין לך מספיק רקמת שד, אפשר להרים אותו ולמלא ע"י שתל. אך כפי שציינתי, לא ניתן לייעץ לך לגבי סוג הניתוח שמתאים לך מבלי לבדוק אותך. במידה והינך מעונינת להגיע לפגישת ייעוץ את מוזמנת ליצור קשר לתיאום תור בטלפון 03-9670653 או לחילופין להשאיר את פרטיך באתר ויחזירו אליך בהקדם כדי לתאם תור. כתובת האתר שלי: www.brodovsky.co.il בהצלחה.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים