החלמה מניתוח להקטנת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

25/02/2013 | 11:36 | מאת: dandu

שלום, עברתי לפני שבועיים וחצי הקטנת חזה בבי"ח ציבורי, הכאבים פחתו אך בתפרים מסביב לפיטמה ובחיבור לחתך האנכי והפיטמה ישנם פצעים מוגלתיים עליהם נאמר לי בביקורת למרוח משחה אנטיביטית פוסידין ולחבוש. כמו כן בחיבור לקפל התת שדי ישנו חור מוגלתי שאינו מגליד בינתיים. אני מוטרדת ממשך ההחלמה הרב האם זה תקין? יש לציין שהרופאים ראו את זה בביקורת ולא נבהלו אך הדבר מטריד אותי מאוד ולא נעים.האם צריך לתת לזה עוד זמן?

27/02/2013 | 15:47 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום dandu התמונה שאת מתארת יכולה לקרות בניתוחים האילו, בדרך כלל הפצעים נרפאים מעצמם עם טיפול מקומי מתאים, מכיוון שאיני מכיר אותך ולא ראיתי את הפצעים איני יכול לחוות דעה עד כמה זה חמור ואם יש צורך בטיפול כל שהוא או שזה יתרפא לבד. אני מניח שהרופאים שלך ידעו לבחור עבורך את הטיפול הנכון. בהצלחה.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים