היי:)

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

29/01/2013 | 09:48 | מאת: לירון

כמה שאלות.. 1.אפשרי לעשות ניתוח רק של הרמת חזה ואם ארצה בעתיד אז גם להוסיף שתלים? כי כרגע אני מעדיפה רק הרמה ללא שתלים, יכול להיות שאסתפק בתוצאה ככה. 2.במידה וכן ארצה בעתיד להוסיף שתלים, כמה זמן אחרי ניתוח ההרמה אוכל לעשות ניתוח להוספת שתלים? 3. אם אני עושה ניתוח הרמה ובעתיד באמת אעשה ניתוח להגדלה עם שתל, תיהיה צלקת בולטת יותר מאשר בניתוח בפעם אחת של הרמה והגדלה? תודה!

29/01/2013 | 17:44 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

היי לירון. בהחלט אפשר לעשות הרמת חזה ללא הוספת שתלים, אם אינך מעונינת. כמובן שאם בעתיד, מסיבה כל שהיא תרצי להוסיף שתלים, אין שום בעיה לעשות זאת דרך הצלקת הקיימת, מבלי לפגוע באיכות הצלקת. למעשה אפילו עדיף לעשות כך. בעבר כל ניתוח של הרמה והגדלה נעשה בשני שלבים. כך אפשר לקבל תוצאה יותר מדויקת. אשמך לבדוק אותך ולחוות את דעתי. בהצלחה,

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים