נגישות
נגישות

הגדלת חזה בהזרקה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

18/01/2013 | 17:57 | מאת: דיקלה

שלום ד"ר ברודובסקי, אני מעונינת לעבור ניתוח הגדלת חזה בהזרקה , וזו פעם ראשונה שאני שומעת שהדבר קיים. הייתי מעונינת לשמוע את דעתך. תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום דיקלה אכן קיימת שיטה להזרקת חומר מילוי להגדלת חזה. אפשר להזריק שומן שנשאב ממקומות אחרים בגוף, החסרון הוא בכך שרוב השומן נספג ואינו נקלט, לכן יש צורך לחזור על הטיפול מס' פעמים עד שמגעים לנפח הרצוי. לכן זה לא כל כך מקובל. אפשרות אחרת היא מילוי עי' מקרולן, זו חומצה יאלורונית (בדומה לחומר למילוי קמטים) למילוי חזה החומר צמיג יותר ומוזרק בכמות יותר גדולה. מקרוליין הוא חומר נספג שמחזיק בין שנה לשלוש שנים. כדי לשמור על נפח יציב מומלץ על הזרקות חוזרות פעם בשנה עד שנה וחצי. השיטה לא כל כך מקובלת לעומת הניתוח הקונבנציונלי. את מוזמנת לצפות בסירטון בעוסק בהגדלת חזה: http://www.youtube.com/watch?v=0XEKjYPNiYM

17/04/2013 | 17:37 | מאת: גל

אני גם מעוניינת בהגדלה באמצעות הזרקת מקרוליין מי עשוה את זה בארץ עשה זאת לפני שנתיים ד"ר מוסקונה והוא איננו מבצע זאת יותר אשמח לדעת האם אכן מבצעים הזרקה כזו בכלל בארץ? תודה רבה

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים