שתלים

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

04/12/2007 | 13:24 | מאת: דבי

ישנה עדיפות מסויימת לסוגי שתלים בהגדלת חזה? האם ישנו הבדל בין סוגי השתלים אצל המנתחים?

05/12/2007 | 00:21 | מאת: ד"ר נועם חי

לכל מנתח העדפה אישית באשר לסוג השתלים, ולרוב ישתמש בשתלים מחברה מסוימת או מספר מצומצם של חברות. כיום התחרות בשוק רבה וישנם יצרנים רבים. הפופולריות הגואה של הניתוחים להגדלת החזה גרמה למגוון גדול יותר של יצרנים. בכלליות ניתן לומר שההבדלים בין השתלים השונים הולכים ומטשטשים ואיכות השתלים כיום די אחידה. מרבית היצרנים נותנים כיום אחריות לכל החיים לשתל (והכוונה היא לאחריות המבטיחה שאם חלילה יתגלה פגם בייצור של השתל החברה מתחייבת לספק שתל חליפי חדש במקומו) אני מרבה להשתמש בשתלים של חברת מנטור (MENTOR) בין השאר בשל העובדה שהם מאושרי FDA ובעלי צמיגות גבוהה יותר מה שמגביר את הבטיחות. אך ניתן למצוא שתלים עם תכונות כאלו גם אצל יצרנים אחרים. בברכה, ד"ר חי

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים