הגדלת חזה לא לטעמי

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

03/01/2013 | 08:44 | מאת: שירן

שלום. עברתי לפני כחודש הגדלת חזה 355 בכל צד. גובהרי 1.60 משקל 48. החזה יצא מושלם!! אך הגודל לא לטעמי. הרופא אמר שאחרי הניתוח אהיה מידה בחזיה c מלא. הם קטנים לי מיום ליום ואני מעוניינת לעבור ניתוח שני. השאלה היא מה העלות בדרך כלל אצל ניתוח שני אצל אותו מנתח? אותו המחיר או רק עלות שתלים וחדר ניתוח ? תודה

03/01/2013 | 19:12 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום שירן לדעתי חודש לאחרי הניתוח מעט מדי זמן כדי לשפוט. החזה מקבל את צורתו הסופית רק לאחר כחצי שנה עד שנה, והרקמות מחלימות. לכן לא מקובל לעשות ניתוחים מתקנים לפני שחולפת שנה.לפי התיאור שלך מבנה גופך רזה. וגודל השתל שציינת אינו קטן.מה גם שאת מרוצה מהצורה. עם שתל יותר גדול לא בהכרח תשמר אותה הצורה. כדי שיראה שוני של ממש בגודל השד, יש להוסיף שתל יותר גדול בכ100cc לפחות, במקרה שלך 400+ נראה לי שלמבנה גוף כפי שתארת זה גדול מדי. במיוחד אם את לפני לידות. לגבי המחיר אכן מקובל לחייב בתשלום עבור ניתוח נוסף. יש מי שגובה מחיר מלא, יש מי שגובה פחות. תצטרכי לסגור אם המנתח שלך.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים