הרמה והגדלת חזה דרך הטבור

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

01/01/2013 | 23:00 | מאת: הלוחמת בדרכים

מעוניינת לדעת שמות של מומחים בתחום זה,האם ניתן להכניס דרך הטבור שתלי סיליקון צורת אגס,והאם ישנם סיבוכים או תופעות שחשוב לדעת?אם זה רק שתלים של מי מלח,מה החסרונות?ארצה מאד לדעת מי מבצע ניתוח כזה

02/01/2013 | 15:55 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

למיטב ידיעתי אין שיטה להרמת שדיים דרך הטבור. הגדלת שדיים דרך הטבור אינה שיטה מאוד מקובלת. בשיטה זו מחדירים דרך חתך בגבול הטבור, בעזרת ציוד מיוחד. שתלים ריקים (רק מעטפת) אותם ממלא המנתח במי מלח. השיטה מורכבת, מקשה על יצירת החלל ומיקום נכון של השתל. לגבי שתלים במילוי מי מלח: למעט בטכניקה זו לא מקובל השימוש בשתלים מסוג זה בשל דליפת מי מלח מהשתל ותחושה לא נעימה ולא טיבעית של השתל. לא ידוע לי על מנתח פלסטי מומחה בארץ שמבצע ניתוחים להגדלת שדיים בשיטה זו.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים