הגדלה אחרי הקטנה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

04/12/2007 | 12:58 | מאת: מירי

עברתי ניתוח הקטנת חזה לפני 11 שנים. מאז ילדתי שלושה ילדים, את כולם הנקתי מעל לשנה. החזה קטן משמעותית וכן נפול מאוד. יש אפשרות להרמה ולהגדלה? תודה מראש.

04/12/2007 | 23:55 | מאת: ד"ר נועם חי

כן מירי, התופעה מוכרת ולא נדירה כלל כמעט כל חזה גדול יעבור במידה כזו או אחרת צניחה והתרוקנות כתלות בגיל ובמספר ההריונות וההנקות. חזה גדול שעבר הקטנה אינו שונה בכך. מעניין שהצלחת להיניק את ילדייך לאחר הקטנה לא תמיד הדבר אפשרי. במקרה כזה הייתי מעוניין לעיין בדו"ח הניתוח שעברת על מנת שאוכל לדעת באיזו טכניקה בוצעה ההקטנה. כעקרון ניתן לבצע מילוי עם שתל סיליקון ועיצוב השד על גביו הכולל הפטרות מעודפי העור בקוטב התחתון והתאמת גודל ומיקום העטרה לשד החדש המעוצב בברכה, ד"ר חי

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים