ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

18/12/2012 | 19:33 | מאת: שירן

עשיתי לפני כמה חודשים ניתוח בנרתיק ועכשיו אני מעוננית לעשות ניתוח להגדלת חזה. האם אני חייבת לעדכן את הרופא להגדלת חזה על הניתוח בנרתיק? כי זה משהו שהיה מאוד חסוי בשבילי ואני לא היתי רוצה לשתף.

19/12/2012 | 11:54 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום שירן. רצוי לעדכן את הרופא שיטפל בך על הניתוחים שעברת, במיוחד עם נותחת בהרדמה כללית ולפני זמן קצר. המידע שאת מוסרת לרופא הוא מידע חסוי והרופא מחויב לשמור על הסודיות. הפרוצדורה שעברת היא פרוצדורה רגילה אין כל סיבה להתבייש או להרגיש לא בנוח במסירת האינפורמציה.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים