הקטנת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

12/11/2012 | 08:51 | מאת: הילה

שלום, אני ממש סובלת מגודל החזה (CUP H) מאד לא נוח ואני מניחה ששגם טורם לכאבי כתפיים וגב שיש לי. מה אני צריכה לעשות כדי לקבל השתתפות של קופ"ח בניתוח להקטנת חזה? האם אני צריכה לפנות קודם לרופא המשפחה ולקבל הפניה? תודה

13/11/2012 | 10:40 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום הילה. ניתוח להקטנת שדיים יכול להחשב לניתוח רפואי כאשר השדיים מאד גדולים ומשקלם גורם לכאבי גב, שינוי בעמוד השירה וכאבי כתפיים. עליך לפנות לרופא המשפחה כדי שיפנה אותך ליעוץ כירורג פלסטי של הקופה אליה את שייכת. במידה ואת עומדת בקרטוריונים של הקופה תוחלי לקבל התחיבות לניתוח במחלקה לכיר' פלסטית ביח' ציבורי.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים