הקשר בין אסטמה להגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

07/11/2012 | 10:08 | מאת: מאיה

שלום לך ד"ר ברודובסקי ,האם יש בעיתיות לעשות ניתוח להגדלת חזה אם אני חולת אסטמה? תודה

07/11/2012 | 12:38 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום מאיה אסטמה אינה סיבה לא לעבור ניתוח הגדלת שדיים. מכיוון שהניתוח מתבצע בדרך כלל בהרדמה כללית, רצוי שלפני הניתוח תבדקי עי' הרופא המרדים.יתכן שהוא יבקש בדיקות מכינות, או טיפול תרופתי מכין לפני הניתוח, בזמן ההרדמה יקח בחשבון שאת חולת אסטמה. אך בגדול אסטמה אינה סיבה לא לבצע את הניתוח. אלא אם כן את חולת אסטמה קשה מאוד וקיים סיכון בהרדמה. אך כפי שציינתי עם הכנה מתאימה נראה לי שתוכלי לעמוד בניתוח. שיהיה לך בהצלחה.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים