ניתוח מחיצות באף

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

29/10/2012 | 14:46 | מאת: רומי

לבן שלי יש בעיה של מחיצה אחת באף החוסמת את האוויר ומפריעה לו לנשום בעיקר אחרי מאמץ גופני ולדבריו פוגע לו בחוש הריח , זה קרה כנראה עקב מכה בעבר שקיבל באף ולכן יש בלט גם באף המפריע לו מבחינה אסתטטית, האם מומלץ שהניתוח יעשה על ידי רופא אף אוזן גרון או מנתח פלסטי יכול לפתור את שתי הבעיות ( הרפואית והאסטטית) בניתוח אחד ?

30/10/2012 | 10:41 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום רומי ניתוח לתיקון מחיצת האף מוגדר כניתוח רפואי ומטופל עי' רופאי אף אוזן וגרון גם במסגרת הרפואה הציבורית. בלט של עצם האף כתוצאה משבר יכול לגרום להפרעה בנשימה. ואמור להיות מתוקן יחד עם המחצה באותו הניתוח. לדעתי מומלץ לשלב את הניתוח הרפואי עם הקוסמטי עי' אותו הרופא או עי' שני רופאים כשכל אחד מומחה בתחומו.

30/10/2012 | 11:10 | מאת: רומי

תודה רבה על תשובתך,מבקשת לברר נקודה נוספת שלא ברורה לי : האם רופא פלסטיקאי יכול לתת מענה להיבט הרפואי והאסטטי או מחוייב שילוב של שני רופאים? קיבלנו יעוץ מרופא פלסטיקאי הטוען שהוא יכול לעשות בהצלחה זאת ולתת מענה לשתי הבעיות , מתשובתך אני מבינה אחרת .תודה רבה מראש

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים