הרמת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

29/10/2012 | 00:17 | מאת: אורלי ניוברגר

ד"ר בורדובסקי שלום רב, שמי אורלי נויברגר אמא לילדה מתבגרת בת 15. חשבנו ביחד לבצע הגדלת חזה ליום ההולדת ה - 16. השאלה הנשאלת היא האם רצוי או מומלץ להמתין עם הנושא הזה? קראתי קצת באתר שלך אבל אולי יש תשובה פשוטה יותר?

29/10/2012 | 12:48 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום אורלי, מקובל לבצע ניתוח להגדלת שדיים רק אחרי שהשדיים מפסיקים להתפתח וזה לא לפני גיל 17-18. לכן אני ממליץ לביתך לא לעבור ניתוח להגדלת שדיים לפני גיל זה. את יכולה לעבור את הניתוח ללא קשר לביתך, את מוזמנת לקבוע תור לייעוץ בנושא בטלפון -03-9670653 , או לחילופין להשאיר פרטים באתר והיועצת שלנו תחזור אליך. יום נעים.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים