נתניה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

17/10/2012 | 15:41 | מאת: שיר

האם צילום החזה לפני ואחרי יש לו חשיבות רפואית או רק לצורך הדגמה אסטטית. האם צריך הסכמה של המטופל?

18/10/2012 | 09:00 | מאת: ד"ר שלמה ברודובסקי

שלום שיר אני מניח שבשאלתך את מתכוונת לצילום שדיים ולא צילום חזה. צילום רפואי של האיזור המנותח הוא חלק מהתיעוד הרפואי שהרופא המנתח מבצע לפני ואחרי הניתוח, בדומה לרישום מחלות וניתוחים בעבר, תרופות שהמטופל מקבל ורגישויות. התמונות יכולות לשמש את הרופא המנתח בקבלת החלטות לפני הניתוח ובמהלכו. הן יכולות לשמש גם להדגמה, תוך שמירה קפדנית על פרטיות המטופלת והסתרת הפרטים המזהים. אולם המטופלת רשאית לבקש מהרופא לא להציג את תמונותיה.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים