הרמת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

15/09/2008 | 21:53 | מאת: מירי

היי דוקטור, אני בת 20 ומעוניינת לעבור הרמת חזה. הדבר היחיד שמטריד אותי הן הצלקות שנשארות לאחר הניתוח. מהן הסיכויים להחלמה יפה של הצלקות (עד כדי כך שהן לא נראות כלל אחרי תקופה מסויימת?) ברוב המקרים הצלקות מטשטשות לחלוטין?

17/09/2008 | 13:51 | מאת: אילנית

שלום רב, מצטרפת לשאלה.. מה חומרת הצלקות לאחר ניתוח מסטופקציה? קבעתי פגישת ייעוץ בפרופורציה ואני רוצה לבוא מוכנה עם כמה שיותר מידע על התהליך..

19/09/2008 | 21:13 | מאת: יעל

שאלה די בנאלית אבל עדיין.. מה ההבדל הגדול בין הרמה להקטנה? זה לא אותו תהליך בעצם? ראיתי שפרופורציה עושים את שני הניתוחים, למה לא לקחת את הזול מבינהם?

09/10/2008 | 22:06 | מאת: נטלי

דר אריק זרצקי , הכי טוב להגיע איליו דרך קבוצת הנשים אז גם מקבלים מחיר צרכני מוזל תנסו את אורית 0547600966 [email protected]

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים