בדיקות לאחר הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

01/09/2008 | 05:41 | מאת: אורלי

לד"ר שלום, לפני כ 10 שנים עברתי ניתוח להגדלת חזה, כיום בת 33, אני מניקה מלא כרגע. שאלתי היא, ברגע שאגמור להניק מהי הבדיקת שד המומלצת לגבי - לאור הגיל והשתלים? אני חיה בחו"ל - כאן נוהגים לעשות ממוגרפיה רק לנשים מעל גיל 40, האם יש סיבה לדרוש ממוגרפיה לפני? האם ממוגרפיה היא בכלל בדיקה שניתן לעשות לאחר הגדלת חזה? האם עלי לעבור US כלשו או רק בדיקה ידנית? האם בדיקה ידנית יכולה להיעשות על ידי רופא משפחה או עדיף לפנות לכירורג? בקשר לשתלים - מהי ההמלצה - לחליף לאחר 10 שנים? או רק בעקבות סיבה כלשהי מיוחדת כמו נזילה? המון תודה!!!

01/09/2008 | 11:46 | מאת: חיפאית

אורלי, ראשית הפורום הזה לא פעיל ואת יכולה לראות זאת בהודעה בראש הפורום. שנית, לדעתי - שאלות בקשר לאבחון בעיות בשד על ידי ממוגרפיה, אולטראסאונד וכו' כדאי שתפני לפורום שעוסק בסרטן שד או בבעיות שד אחרות. מנסיוני - בדיקה ידנית נעשית לעיתים על ידי רופא משפחה, אולם עדיף וחשוב יותר - על ידי כירורג שד וכן על ידי רופא נשים. חיפאית

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים