הגדלת חזה בפרופורציה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

14/08/2008 | 22:02 | מאת: מלי

שלום אני אמורה לעבור הגדלת חזה בפרופורציה ע"י ד"ר בר (לא זוכרת את השם הפרטי)האם מישהי נותחנ על ידו? ועוד שאלה איפה אני יכולה למצוא אם הוא רשום באיגוד הפלסטיקאים? תודה למי שיענה האימייל שלי:[email protected] בבקשה אני מאד חוששת מההגדלה במיוחד מההרדמה ולא ראיתי עבודות שלו בבקשה עזרו לי הוא המליץ על שתל 350 מתחת לשריר אני 1.62 שוקלת 47 ק"ג החזה קטן מאד אחרי 3 לידות (לא נפול פשוט כמו ילדה בת 12) האם זה לא גדול מידי? מי שעברה ניתוח עם גודל כזה בבקשה רישמו לי אשמח לקרוא תשובות ולהפיג את חששי מההרדמה (מה מרגישים וגם כשמתעוררים מה קורה לגוף? תודה רבה רבה למי שיפנה

06/09/2008 | 12:42 | מאת: לימור

שלום לך , אני מקווה שתשובתי לא מאוחרת מידי ושטרם עברת את הניתוח וגם אם כן מקווה שהוא עבר בהצלחה. אני עברתי ניתוח הגדלה בפרופורציה לפני כשנתיים ע"י ד"ר פרישמן שכמו ד"ר בר הומלץ לי על 300 סיסי אך אני ביקשתי קטן יותר בשל כך שאני עושה הרבה מאוד ספורט אירובי ופחדתי שזה יגרום נזק לעיצוב החזה. הרופא המליץ לי על 260 סיסי והולכתי על זה. הניתוח היה מהיר ללא סיבוכים עם יחס אנושי מעולה והתוצאות מדהימות. הטעות היחידה שלי היא בגודל. זה יצא יפה מאוד אך לדעתי קטן. היום בדיעבד הייתי עושה לפחות 350 סיסי , אני אומרת לכי על זה. וקחי בחשבון כל הרזיה או שינוי במצב הגוף גורם לשתל להראות קטן יותר לכן רצוי לעשות מעט יותר גדול ממה שחושבים ובקשר לפרופורציה , הם נפלאים אמינים והשירות מעולה. שיהיה לך בהצלחה

08/09/2008 | 15:49 | מאת: שירלי

רופא טוב לא יעבוד במכון זול ונוראי כמו פרופורציה -זהירות -עדיף ללכת לקליניקה פרטית לרופא שלפחות יש לו ניסיון של 20 שנה

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים