בעייה בגודל הפיטמות לגבר

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

04/08/2008 | 01:54 | מאת: איציק גבאי

שלום אני בן 22 עוד מעט ויש לי בעייה שהפיטמות שלי מגיל ההתבגרות גדלו מאד וזה נשאר עד היום יש לציין שאני בחור מאד רזה וגם החזה שלי רזה.. אפשר להבחין כי קיים מעיין גוש כזה בפיטמה וכאשר יש קור אזז הן מיזדקרות ונראות רגיל. השאלה שלי היא מה הוא הליך הטיפול או ניתוח? ומהו סדר גודל המחיר של זה? כמה זמן החלמה לוקחת אם זה ניתוח? ולמי לפנות תודה על העזרה.

07/08/2008 | 22:58 | מאת: לאיציק

הי איציק אני לא רופא אבל מה שאתה מתאר נשמע כמו גיניקומסטיה - רקמת שומן בשד. הגורמים יכולים לנוע מגנטיקה, דרך משקל ועד לתרופות מסויימות. יש אפשרות לטיפול תרופתי בתופעה ובהיעדר השפעה ניתן לטפל בניתוח פשוט יחסית דניאל

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים