המלצה בנוגע לגודל השתל

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

27/06/2008 | 20:54 | מאת: ?

אני בחורה בת 20 (1.57 משקל 49 ק"ג) החזה שלי בגודל בינוני, נפול מאוד. הייתי במספר פגישות ייעוץ וכמובן שהומלץ לי לבצע הרמה (מכיוון שהחזה נפול בצורה משמעותית) חלק מהרופאים אמרו לי שתוך כדי ההרמה, מכיוון שכורתים עודפי עור אז הנפח של השד קטן במקצת, וחלק מהרופאים אמרו לי שהנפח לא יקטן לאחר ההרמה... מכיוון שהחזה שלי בגודל בינוני (מידה b) אני שוקלת לעשות גם הגדלה.. הוצעו לי שתלים בגודל 150-175סמ"ק ולא יותר מזה. וכרגע אני מתלבטת אם לעשות רק הרמה/ הרמה+הגדלה אני חוששת שאם אעשה רק הרמה, החזה יראה קטן מידי ומצד שני אם אעשה הרמה+הגדלה הצורה של החזה לא תיראה טבעית והחזה לא יהיה נעים למגע ברצוני לדעת האם שץל בגודל150 סמ"ק עושה את ההבדל והחזה יראה גדול יותר? או כאילו לא עשיתי כלום? (מכיוון שמדובר בשתל קטן מאוד ואולי כבר עדיף לוותר עליו) והאם הצורה של השד תיראה טבעית גם לאחר הכנסת השתל?

30/06/2008 | 15:08 | מאת: לירז

עם תעשי עם שתל אנטומי מתחת לשריר , אז כן יראה לך טבעי אין סיבה שלא , מניסיון , ולפי דעתי כדי לך להתיעץ עם עוד רופאים (ד"ר אלדד מור ) הוא יגיד לך כמה כמות והכל. אני אישית לא יודעת איך נראה החזה שלך אבל זה נראה לי מעט 150 סמ"ק גם 200 מעט מידי תדברי עם הרופא הוא יסביר לך . בהצלחה !

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים