הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

27/11/2007 | 14:16 | מאת: חלי

שלום , אני נערה בת ה 16.5 המעוניינית לעשות ניתוח להגדלת חזה,הייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי,החזה שלי כבר לא מתפתח קרוב לשנתיים ואין לו שום סימן אחר שלא התפתחות הנושא הזה מאוד מפריע לי ובעקבות זה אני מרגישה לא בנוח עם הגוף שלי כגון ללכת לים לקנות חזיות עם חברות.

27/11/2007 | 15:18 | מאת: ד"ר נועם חי

חלי שלום, ניתוח להגדלת השדיים אינו עניין של מה בכך כמו ללכת לקנות בגד ים עם חברותייך. מדובר בהליך רפואי הדורש בשלות נפשית ושיקול דעת ויכולת התמודדות נפשית עם ניתוח על כל היבטיו. מאחר ולא מדובר בניתוח נדרש מבחינה רפואית אנו חייבים בזהירות יתר שבעתיים. יתרה מכך, גם אם אינך שמה לב לכך בשנתיים האחרונות שדייך עדיין גדלים מעט. הגיל המקובל כיום לביצוע ניתוח להגדלת שדיים הנו סביב גיל 18. אני כן מסכים לנתח מקרים מסוימים לפני גיל זה בעיקר אם יש גם עיוות בצורת השדיים. אך אם הם יפים סימטריים וקטנים רצוי שתמתיני בסבלנות עד גמר צמיחתם (לא נשאר לך הרבה..) בינתיים אנא הכיני שיעורי בית ובחרי בקפידה את המנתח הפלסטי שלך. בברכה, ד"ר חי

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים