ניתוח הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

24/05/2008 | 15:52 | מאת: רונית

יש לי חזה נורא קטן ואני מעוניינת לעבור הגדלת חזה במרפאות פרופורציה. רציתי לשאול בכמה כדאי לי להגדיל בלי שיפדע לי בבריאות, וכמה זמן לוקח להחלים??

26/05/2008 | 09:43 | מאת: כנרת

תראי, לגבי הגודל את חייבת להתייעץ פשוט עם רופא. את לא יכולה סתם להחליט על איזה גודל ענק על דעת עצמך, כמובן. וזה טוב שמעכשיו את מודעת לזה שאת לא רוצה משהו גדול מדי, כי גם לדעתי זה סתם.. לגבי פרופורציה, אני אישית עשיתי שם הגדלה לפני שנתיים וחצי, ולי יצא מדהים. אני ממליצה בחום.

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים