תגובה לאיריס

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

21/05/2008 | 21:27 | מאת: מעיין

היי איריס קוראים לי מעיין אני עברתי ניתוח הגדלת חזה לפני כשבוע אני גם כמוך פחדתי מההרדמה הכללית וחששתי מאוד אני רוצה להגיד לך שאין לך מה לפחד חח בשבילי זה היתה השינה הכי טובה שהיתה לי אי פעם כשאת מתעוררת מההרדמה את מסוחררת ומרגישה חלשה , יתכן הקאות ובחילות (למרות שלי לא היה) את לא מרגישה את העובדה שעשית ניתוח . רק כמה שעות לאחר מכן את מרגישה. אני לא יודעת מה לגבי הרדמה מקומית אבל הרופא הסביר לי וייעץ לי הרדמה כללית כי כשאת בוחרת בהרדמה כללית יש לך צוות מסביבך כולל הרופא מרדים שהוא חייב להיות מתחילת הניתוח ועד סיומו להיות קשוב אחר מצבך ולהשגיח. ובינתיים המנתח יכול להתמסר כל כולו אלייך על מנת שייצאו התוצאות הכי טובות.

27/05/2008 | 15:06 | מאת: לירון

היי מעיין, כמה זמן החלמה לקח לך מהניתוח, מתי חזרת לתפקד באופן מלא? ובלי כאבים?

27/05/2008 | 15:25 | מאת: מעיין

היי לירון עברתי הגדלה ומכיוון שזה מעל השריר אני כבר הרגשתי טוב אחרי שבוע ! אחרי שבועיים הייתי במיטבי וחזרתי לתפקד בעבודתי שהיא עבודה פיזית וקשה עדיין אסור לי להתאמץ יותר מדיי (להרים דברים כבדים) ואתמול למעשה הורדתי את התפרים אם את שוקלת לעשות ניתוח אני ממליצה לך בחום על ד"ר חי נועם :)

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים