הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה פלסטיים

21/05/2008 | 16:04 | מאת: איריס

שלום רב. אני מאוד מעוניינת לבצע את הניתוח, אך יש דבר אחד שמפריד ביני ובין הניתוח וזה נושא ההרדמה הכללית. הבנתי משאלה קודמת שאכן ניתן לבצע הניתוח בהרדמה מקומית מורחבת. במידה וזה אכן בר ביצוע כיום אודה לקבלת תשובה וכן לקבלת אינפורמציה נוספת בעניין כגון, האם יש חשש שארגיש את הכאב או תופעות אחרות אחרות.

13/06/2008 | 07:37 | מאת: רעייה

אחרי 3 חדשים, רוצה להגיד לך שהתוצאה מאוד מוצלחת- הנפיחות ירדה וזה קיבל צורה טבעית ובנוסף כל הכבוד לדר.זרצקי.!!

מנהל פורום ניתוחי חזה פלסטיים